قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

بایگانی

۷۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مواد لازم

۸ نفر
  1. ۶ عدد بادمجون
  2. چند عدد گوجهac
  3. پیازداغ
  4. کشک
  5. ۱ عدد قند
  6. ادویه (نمک. فلفل. دارچین. کمی زردچوبه)

مراحل

۱ ساعت
  1. بریم برای ۸ نفر این غذا رو درست کنیم. 
    من از ۶ تا بادمجون دلمه سایز معمولی استفاده کردم. 
    چند قسمتی کردم و وسطشونو چاک دادم و توی روغن زیاد و با دمای درونی زیاد سرخ کردم. 
    پیاز داغ گرفتم و توی همون روغن گوجه ها رو ریختم. 
    گوجه ها که سرخ شد، رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم تا خامیش گرفته بشه. 
    دارچین ، نمک و کمی زردچوبه زدم 
    کم کم بهش آب اضافه کردم و هم زدم تا ربش یه دست شد. بادمجونا رو چیدم روش. و طبق توصیه مادربزرگم، یه حبه قند انداختم

     
     
  2. ✨✨اصل کشک و بادمجون دامغانی مجلسی اینه که روش قیمه میدن (پیاز داغ، رب گوجه، لپه و گپشت چرخکرده) 
    نعنا داغ و پیاز داغ. و گردو 
    من لحظه آخر یادم اومد😔 
    دفعه دیگه.قول قول

     
     
  3. کشک و کف ظرف ریخته میشه و بادمجون و گوجه ها چیده میشه روش. 
    بعد با کشک و موارد ستاره دار تزیین میشه😁 
    چه شود. 
    هم تیلیت خورده میشه هم لقمه لقمه.

    مراحل دستور کشک و بادمجون دامغانی عکس 3
     
     
  4. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. 
    نوش جون😊

     
     
  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

مواد لازم

۲ تا ۳ نفر
  1. ۲ عدد سینه مرغ
  2. ۱/۲ کیلو لوبیا سبز
  3. ۳ عدد هویج
  4. ۴ عدد گوجه
  5. ۲ عدد سیب زمینی
  6. ۲ عدد پیاز
  7. ۲ حبه سیر
  8. ۳ غ ق رب گوجه
  9. نمک. فلفل. زردچوبه
  10. روغن
  11. آبلیمو یا آب لیمو تازه

مراحل

۱ ساعت
  1. اول سینه مرغ رو بصورت مکعب متوسط خرد کنید

     
     
  2. پیاز رو نگینی کنید و سرخ کنید بعد سیر را اضافه کنید و بعد مرغ هارو اضافه کنید و سرخ کنید

     
     
  3. لوبیا سبز را به تکه های درشت خرد کنید. هویج هم به صورت خلال های درشت و سیب زمینی رو هم نگینی کنید و پوست گوجه ها رو بگیرید و رنده کنید

     
     
  4. وقتی پیاز و مرغ رو تفت دادیم. حالا لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی را اضافه کنید کمی با مرغ و پیاز تفت بدید و گوجه رنده شده و رب و ادویه جات را اضافه کنید و به مقداری کافی آب جوش بریزید و اجازه بدید حسابی جا بیفته غذا و با آب لیمو نوش جان نمایید 😋

  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰
  1. ٢ عدد سیب زمینی بزرگ یا ۳ عدد متوسط
  2. ۳ قاشق غذا خوری سبزی کوکو
  3. ۳ عدد تخم مرغ
  4. ادویه (کاری فلفل نمک و...)
  5. روغن

مراحل

۱ ساعت
  1. ابتدا سیب زمینی هارو با رنده ریز رنده میکنیم

     
     
  2. سبزی هارو به سیب زمینی اضافه میکنیم

     
     
  3. تخم مرغ و ادویه هارو اضافه کرده و همه را هم میزنیم

     
     
  4. سپس زیر ماهیتابه را روشن کرده و زمانی که روغن کاملا داغ شد مواد را داخل ماهیتابه ریخته و کاملا یکدست میکنیم

     
     
  5. در این مرحله درب ماهیتابه باید قرار داده شود تا هم سرخ بشه هم داخلش پخته بشه

     
     
  6. زمانی که مطمئن شدیم یه روی کوکو پخته شده کوکو رو برمیگردونیم📣 در این مرحله در ماهیتابه رو نباید بزاریم و غذا صرفا باید سرخ بشه

     
     
  7. غذا آماده است نوش جان

     
     
  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰
  1. روغن زیتون به مقدار لازم
  2. 3 ق غذاخوری آبغوره
  3. 1 عدد پیاز
  4. 2 لیوان قارچ
  5. 2 عدد کدو سبز
  6. 2 عدد هویج
  7. نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

مراحل

30 دقیقه
  1. کدو, قارچ, پیاز و هویج رو به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس آبغوره, کمی روغن زیتون, نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید

     
     
  2. سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه و به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا کبابی شوند.

     
     
  3. این خوراک خوشمزه برای کسانی که رژیم دارن یا گیاهخوار هستن عالیه

  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

خوراک جگر

مواد لازم

۴ نفر
  1. ۸ تکه جگر گوسفندی
  2. ٢ عدد سیب زمینی
  3. ۱ قاشق سماق (خییییلی زیاد و نمک)

مراحل

۵ تا ۶ دقیقه
  1. سماق رو باید خیلی زیاد بریزین. 
    من برای ۸ تیکه جیگر، راحت یک قاشق غذاخوری سماق ریختم. 
    سماق چاشنی اصلیشه و ترشیش باید تمام بزاق دهنتونو راه بندازه. 
    پس با دست و دلبازی سماق بریزین.

    مراحل دستور خوراک جگر عکس 1
     
    مراحل دستور خوراک جگر عکس 1
     
  2. بعد از اینکه روغن داغ شد، تیکه های جیگر رو توی روغن بریزید و سماق روش بریزین. 
    یک دقیقه بذارید بپزه. بگردونین و سماق بریزین.همه ور هر تیکه جیگر رو توی روغن بغلتونین و سماق بریزین. 
    بعد از ۵ دقیقه هم زیرشو خاموش کنین و توی ظرف بکشید. وقتی که برش میزنین نباید تیره باشه.

    مراحل دستور خوراک جگر عکس 2
     
     
  3. بدون نون بخورید که خیلی لذیذتره و مزشو کامل حس میکنین. 
    ••میتونین با هر لقمه، یه پر ریحون بخورین که عااااااااالی میشه. 
    ✨✨اهااااااااا یه چیزی: 
    اون روغن و سماق رو هم به عنوان سس روی تیکه های جیگر و سیب زمینی بریزین. 
    حتما تا هوا خنکه درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. 
    ••••اونایی که اوره دارن خیییییییلی با احتیاط مصرف کنن

     
     
  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

کوکوی بادمجان

  1. 3 عدد بادمجان
  2. 7 - 8 عدد قارچ (اختیاری)
  3. 1عدد پیاز بزرگ
  4. 4 عدد تخم مرغ
  5. 3 حبه سیر
  6. نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  7. 1 ق غذاخوری آرد

مراحل

30 دقیقه
  1. اول بادمجان, قارچ، پیاز، سیر رو رنده میکنیم بعد تخم مرغ هارو با نمک، فلفل، زرد چوبه و آرد به مواد اضافه کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط بشه

     
     
  2. داخل تابه روغن ریخته داغ شد مواد بادمجان میریزیم با قاشق پهن میکنیم و میذاریم سرخ بشه بعد برمیگردونیم طرف دیگه اش هم سرخ بشه.

     
     
  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

خوراک

مواد لازم

۴ نفر
  1. ٢ عدد بادمجون(سرخ شده-)
  2. لوبیا سبز
  3. ۴ عدد سیب زمینی استامبولی
  4. ادویه (نمک. فلفل.قند)

مراحل

۳۰ تا۴۰ دقیقه
  1. بادمجون تازه 🍆سرخ شده. 
    این لوبیاها هم مال باغ 🍃🌱بود. وقتی که اواخر پاییز از باغ آوردم، همینطوری با غلاف گذاشتم توی فریزر. (میگن که هیچ فصلی باغ نا امیدت نمیکنه. یه چیزی برای خوردن یا بردن توی باغ پیدا میشه) 
    چند تا دونه سیب زمینی استامبولی 🥔هم گذاشتم برای پر شدن اون لپ ظرف😁

     
     
  2. یه قاشق پیاز داغ. توشم رب گوجه رو تفت دادم تا خامیش بره و رنگ برگرده. 
    اون یه تا دونه قندم انداختم. 
    نمک و کمی فلفل.

     
     
  3. من همینجوری خوردم. ولی با یک قلپ ماست هم خیلی لذیذ میشه. 
    ساده درست میشه و زمان آنچنانی هم نمیبره.

     
     
  4. اگر دوست داشتین، از این گوجه سفتای ترش هم یدونه چهار قاچ کنین و بذارید کنار بقیه مواد. 
    اگر اهل سبزیجات هستین، حتما درست کنین و نوش جون کنین. 
    اگرم خیلی اهلش نیستین، به عنوان پاگوشتی خوشمزه میشه.

     
     
  5. توصیه همیشگی: در انتهای پخت نباید آب زیادی بمونه. اگر همه چیز پخته و کلی آب هموز توی قابلمه مونده، در قابلمه رو بردارید و بذارید آبش تبخیر بشه

     
     
  6. لذت خوردنش رو با دورهم جمع شدن بیشتر کنین.

     
     
  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

مواد لازم

4 نفر
  1. 6 عدد بادمجان سرخ کرده
  2. 1 عدد پیاز
  3. 1 و 1/2 بسته پنیر فتا
  4. 1 ق س خ فلفل سیاه دان
  5. 4 عدد گوجه فرنگی
  6. 1/4 پیمانه جعفری

مراحل

30 دقیقه
  1. بادمجان ها را حلقه کنید و کف ظرف بچینید.

     
     
  2. پیاز را ریز خرد کرده و روی بادمجان ها بریزید.

     
     
  3. مرحله بعد پنیر را خرد کرده و روی پیاز و بادمجان بدهید.

     
     
  4. گوجه فرنگی ها و جعفری را نیز خرد کنید و روی مواد بدهید.

     
     
  5. در صورت تمایل کمی پنیر پارمسان روی پیش غذا بپاشید و سرو کنید

  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

خوراک بادمجان

مواد لازم

۳ نفر
  1. ۴ عدد بادمجان
  2. ۴ عدد گوجه فرنگی
  3. ۱ عدد پیاز
  4. ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  5. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  6. روغن برای سرخ کردن بادمجان و چرخ کرده
  7. ۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی

مراحل

۹۰ دقیقه
  1. بادمجانها رو سرخ کنید

     
     
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشه. بعد گوشت رو اضافه کنید. وقتی گوشت پخت ادویه و نمک و رب گوجه اضافه کنید کمی تفت بدین و از روی حرارت بردارید.

     
     
  3. گوجه ها حلقه حلقه ببرید و کف تابه بچینید. چرخ کرده رو روی گوجه فرنگی بریزید و بادمجانها رو روی چرخ کرده بچینید، ۱/۴ لیوان آب اضافه کنید و بزارید با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه بپزه و خوراک جا بیفته. حالا آماده سرو هست نوش جان.

  • زهرا علی خوش
  • ۰
  • ۰

مواد لازم

۲ نفر
  1. ۴ عدد فیله مرغ
  2. ۱ عدد هویج متوسط
  3. ۱٫۲ کوچک گل کلم
  4. ۳ عدد کدو قلمی
  5. ۱ عدد پیاز متوسط

مراحل

۱ ساعت
  1. طعم دار کردن فیله ها اول با چاقو یه مقدار روی فیله ها ضربه بزنید که هم سریعتر پخته بشه هم ادویه داخل فیله نفوذ کنه تا مزه بهتری داشته باشه

     
     
  2. هویج رو رشته رشته کردم و مابقی سبزیجات را بخار پز کردم پیازها رو حلقه حلقه کردم

     
     
  3. با کمی کره در ماهیتابه فیله ها رو تفت دادم ولی نذاشتم که خشک بشه چون آبدار تر باشه خوشمزه تره

     
     
  4. بعد از برداشتن فیله ها پیاز های حلقه شده رو توی همون تابه تفت دادم تا مزه مرغ رو به خودش بگیره

     
     

  • زهرا علی خوش