مواد لازم
- ۶ عدد بادمجون
- چند عدد گوجهac
- پیازداغ
- کشک
- ۱ عدد قند
- ادویه (نمک. فلفل. دارچین. کمی زردچوبه)
مراحل
بریم برای ۸ نفر این غذا رو درست کنیم.
من از ۶ تا بادمجون دلمه سایز معمولی استفاده کردم.
چند قسمتی کردم و وسطشونو چاک دادم و توی روغن زیاد و با دمای درونی زیاد سرخ کردم.
پیاز داغ گرفتم و توی همون روغن گوجه ها رو ریختم.
گوجه ها که سرخ شد، رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم تا خامیش گرفته بشه.
دارچین ، نمک و کمی زردچوبه زدم
کم کم بهش آب اضافه کردم و هم زدم تا ربش یه دست شد. بادمجونا رو چیدم روش. و طبق توصیه مادربزرگم، یه حبه قند انداختم✨✨اصل کشک و بادمجون دامغانی مجلسی اینه که روش قیمه میدن (پیاز داغ، رب گوجه، لپه و گپشت چرخکرده)
نعنا داغ و پیاز داغ. و گردو
من لحظه آخر یادم اومد😔
دفعه دیگه.قول قولحتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
نوش جون😊